Nowoczesne potrawy wigilijne – co przygotować...
Święta Bożego Narodzenia to okres pełen wyjątkowej atmosfery, radości i magicznych chwil. W Polsce jednym z najważniejszych świąt jest...
Święta Bożego Narodzenia to okres pełen wyjątkowej atmosfery, radości i magicznych chwil. W Polsce jednym z najważniejszych świąt jest...
Metoda Zmiksować cebulę i czosnek w robocie kuchennym, aż do uzyskania konsystencji purée. Rozgrzać olej w woku, dodać cebulę i smażyć...
Składniki skórka i sok z 2 cytryn 50 g (2 uncje) kandyzowanej skórki, posiekanej 284 ml podwójnej śmietany w kartonie 75 g (3 uncje) cukru...
Składniki 3 czerwone papryki, przepołowione i pozbawione nasion do dressingu 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych 2 łyżki lekkiego sosu...
Metoda Smażyć cebulę, koper włoski i nasiona kopru włoskiego na oliwie z oliwek przez 10 minut na złoty kolor. Dodać obrane ze skóry i...
Metoda Smażyć filety z piersi kurczaka, skórą do dołu, w 1 łyżce oliwy z oliwek przez około 5 minut na złoty kolor. Odwróć piersi i smaż...
Składniki 2 łyżki oleju roślinnego 8 ud kurczaka, bez skóry i bez kości 2 łyżki świeżej kolendry, grubo posiekanej 1 duża cukinia...
Składniki 4 duże makrele, filetowane 2 torebki rukwi wodnej po 150 g do dressingu 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia czerwone...